Social Hippo: onze nieuwe website

Het is geen geheim dat we bij Social Hippo altijd in beweging zijn… Stilstaan? Da’s niets voor ons, de wereld van social media staat ook nooit stil. 😉 Net daarom beslisten we ook enkele maanden geleden om onze website een upgrade te geven. ‘Waarom? De website is toch niet slecht?’

Dat klopt. Maar we nemen geen genoegen met ‘niet slecht’. We willen beter dan goéd zijn, we willen een website die opvalt tussen de rest, we willen een platform dat gebruiksvriendelijk is en toch esthetisch niet onderdoet. Na maanden van hard werk zijn we uiteindelijk tot dit punt gekomen: onze nieuwe website staat online! 🚀

In deze blog willen we graag met jullie delen hoe deze nieuwe website tot stand is gekomen en welke spannende veranderingen je allemaal kan verwachten!

Social Hippo’s graphic designer

Onze grafisch designer, Britt (die trouwens barst van het talent 🔥) heeft haar beste grafische vaardigheden ingezet om de nieuwe website een visueel aantrekkelijke uitstraling te geven. Het resultaat is een website die niet alleen informatief is, maar ook easy on the eyes is. Maar als je bij Social Hippo werkt, dan is enkel esthetisch aantrekkelijk uiteraard niet genoeg. 😉

Daarom heeft Britt ook enkele leuke dynamische elementen geïntegreerd om ervoor te zorgen dat de website net zo leuk, origineel en dynamisch is als Social Hippo zelf.

Deze dynamische elementen voegen een extra dimensie toe aan de gebruikerservaring en zorgen ervoor dat onze bezoekers betrokken en geïntrigeerd blijven. Of het nu gaat om interactieve animaties, boeiende overgangen of slimme gebruikersinteracties, Britt heeft ervoor gezorgd dat de website niet alleen een bron van informatie is, maar ook een interactieve en boeiende digitale omgeving.

Social Hippo’s website copywriter

Het gebeurt niet vaak meer, omdat onze oprichtster Hippo Judy het veel te druk heeft met haar organisatorische tasks en het runnen van Social Hippo, maar voor deze website haalde ze nog eens haar vlotte pen boven.

Zonder teksten is er uiteraard geen website en met haar scherpe organisatorische vaardigheden en haar vermogen om met pakkende woorden te spelen, heeft ze een onmisbare bijdrage geleverd aan dit project, dat haar uiteraard heel na aan het hart ligt.

Met een diepgaand begrip van wat Social Hippo vertegenwoordigt, slaagde Judy erin om onze kernwaarden en toewijding aan toegankelijkheid, open communicatie en digitale vooruitgang perfect vast te leggen. Dankzij Judy's inzet en creativiteit is onze nieuwe website niet zomaar een verzameling webpagina's, maar een platform dat onze passie voor social media en onze toewijding aan het leveren van toegankelijke, betaalbare én kwalitatieve diensten weerspiegelt. Onze nieuwe website gaat verder dan alleen woorden; het is de stem van Social Hippo en we zijn er trots op dat we het met de wereld kunnen delen. 🚀

Social Hippo’s in-house developer

Onze in-house developer, Michael, verdient een buitengewone vermelding voor zijn onvermoeibare toewijding en harde werk bij het tot stand brengen van onze nieuwe website. Zijn bijdrage ging verder dan alleen het online krijgen van de website; hij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat elk aspect soepel en vlekkeloos functioneert.

Hij bracht lange uren door, besteedde aandacht aan elk detail en overwon elke digitale uitdaging met vastberadenheid. Zijn expertise op het gebied van webontwikkeling is van onschatbare waarde geweest bij het realiseren van onze visie voor de nieuwe website. Dankzij Michael's inspanningen kunnen jullie nu met het grootste gemak en comfort door onze website navigeren. Elk klik, elke interactie en elk element is zorgvuldig geoptimaliseerd om een naadloze en boeiende ervaring te bieden aan onze bezoekers. Het resultaat van zijn werk is dat de nieuwe website niet alleen informatief en visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en responsief, ongeacht het apparaat dat je gebruikt. 📱

Michael heeft niet alleen technische expertise ingebracht, maar ook een passie voor perfectie. Hij heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze website niet alleen aan onze verwachtingen voldoet, maar deze overtreft. Zijn toewijding aan kwaliteit heeft geresulteerd in een website die niet alleen voldoet aan de hoogste normen, maar ook een positieve indruk achterlaat bij iedereen die hem bezoekt. 🚀

Nieuw op de Social Hippo website

Maar… er is nog zoveel meer om enthousiast over te zijn! Met de lancering van onze nieuwe website hebben we niet alleen de visuele en functionele aspecten verbeterd, maar we hebben ook nieuwe boeiende functies en pagina's toegevoegd om jullie ervaring nog beter te maken.

  • Teampagina: ten eerste hebben we onze gloednieuwe teampagina gelanceerd. Hier kunnen jullie dieper in de wereld van Social Hippo duiken en meer te weten komen over de getalenteerde individuen die achter ons bedrijf staan. We geloven sterk in de kracht van ons team, en deze pagina geeft jullie de kans om de gezichten achter de naam te leren kennen. Ontdek de passies en expertise van onze teamleden, en zie hoe ze bijdragen aan het succes van Social Hippo!

  • Podcast: we zijn ook ontzettend enthousiast over onze nieuwe podcast, waar we dieper ingaan op allerlei boeiende onderwerpen binnen de wereld van social media. Het is een platform waar we onze kennis en inzichten met jullie kunnen delen en waar we gesprekken voeren met experts en iedereen die affiniteit heeft met social media. Deze podcast is een waardevolle bron voor iedereen die geïnteresseerd is in het maximaliseren van hun sociale mediapotentieel.

    Uiteraard vind je alles over The Talking Hippo terug op de podcast pagina.

  • Webshop: we hebben zelfs een Social Hippo webshop toegevoegd… maar later meer daarover. 😉

  • Calculator: voor degenen die zich ondertussen al zorgen beginnen maken, geen paniek: onze handige calculator om de prijs van je persoonlijk pakket te berekenen, blijft uiteraard bestaan.

Daarnaast hebben we ook onze andere concepten Mailing Hippo, Blogging Hippo, Searching Hippo en Insta Rockers, duidelijk op onze website vermeld. Elk van deze concepten heeft zijn eigen unieke waarde en expertise, en we nodigen jullie uit om meer te ontdekken over wat we te bieden hebben, want Social Hippo is zoveel meer dan alleen maar social media beheer; het is een bron van innovatie, creativiteit en digitale vooruitgang.

Conclusie

De lancering van onze nieuwe website is nog maar het begin, want we werken er constant aan om de Social Hippo website nóg beter te maken. We hebben al enkele spannende plannen in de pijplijn om nieuwe functies toe te voegen, de gebruikerservaring te verfijnen en nog waardevollere inhoud te leveren aan onze bezoekers.

We zijn ontzettend trots op het resultaat dat we hebben bereikt met onze nieuwe website – en dit alles zou nooit mogelijk geweest zijn zonder ons fantastisch team. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van onze nieuwe website en voor al het harde werk. 🚀

Uiteraard nodigen we ook iedereen uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website – het visitekaartje van Social Hippo: www.socialhippo.be 👈